2010. szeptember 07. 21:18

Finisben „ Az év praxisa” pályázat

A mezőkövesdi „ ricsidoktor” honlapjáról egy linkkel lehet belépni „ Az év praxisa” pályázat- www.azevpraxisa.hu - honlapjára. Nem véletlen, hiszen ő is a jelöltek közé tartozik. Utolsó negyedévéhez érkezett ugyanis „Az év praxisa pályázat” melyet idén első alkalommal hirdetett meg az Országos Alapellátási Intézet. A díjra páciensek, önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok és szakorvosok javaslatait is várták- várják a szervezők. A díjat három orvos nyerheti el: azok az orvosok és nővérek kaphatják meg, akik szakértelmükkel és empátiájukkal egyaránt kivívják betegeik bizalmát, együttműködését.
Az eddig beérkezett pályázatokról tart beszámolót az Országos Alapellátási Intézet főigazgatója a zsűri társelnöke, Dr. Balogh Sándor, valamint Macskássy Izolda festőművész a kilenctagú- orvosokból, jeles közéleti személyiségekből álló: Dr. Hajnal Ferenc, Dr. Balogh Sándor, Dr. Farsang Csaba, Dr. Sirák András, Koltai Róbert, Lenkefi Ida, Macskássy Izolda, Zalatnai Brigitta, Szentgyörgyi Rómeó - zsűri képviselője.

A sajtótájékoztató helye: Pallas Páholy / Alkotmány u 15 /
időpontja:                           2010. szeptember 8. szerda 10.h.
résztvevői:                          Dr. Balogh Sándor és
                                             Macskássy Izolda
moderátor:                         B.Király Györgyi

A történeteket, jelöléseket november 30-ig levélben az Országos Alapellátási Intézet postacímére (1426 Budapest, Pf. 155.) vagy e-mailben a www.azevpraxisa.hu internetes portálon lehet beküldeni. A három gépelt oldalnál nem hosszabb történeteket a honlapon tesszük közzé, majd a zsűri által kiválasztott legjobbakra az olvasók szavazhatnak december 6. és 16. között. A szavazatai alapján a legmagasabb pontszámot elérő három történet orvos-nővér főszereplője kapja "Az Év praxisa" pályázat OALI díját.

Kérjük , számoljon be sajtótájékoztatónkról, hogy minél több beteg küldhesse el saját történetét az év praxisa pályázatra!

 

A szavazás eredménye:

 

1. Dr. Hubert János - Tapolca

 

2. Dr. Kozma Richárd - Mezőkövesd

 

3. Dr. Demeter Erzsébet - Szolnok

 

 

Partnereink

Háziorvosok Országos Egyesülete

Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete

Schönfeld Rózsi Alapítvány

Dr.Info

Weborvos szerkesztősége