Pályázó praxisok

Itt az Önök által beküldött történeteket, jelöléseket olvashatják. A történetet beküldő személy hozzájárulását elfogadottnak tekintjük a pályázaton történő részvétellel. Csak azokat a történeteket tárjuk a nyilvánosság elé, amelyek közléséhez a bennük szereplő orvos és nővér hozzájárult. Írásaik a címűk alapján ABC- rendben kerülnek fel honlapunkra és így is találhatják meg őket.

2010. május 18. 07:31

Dr. Bálint Zoltán Andor, Béke téri Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Dr. Bálint Zoltán háziorvossal maximálisan meg vagyunk elégedve, amikor betegként hozzá kerültem, több hete tartó vesemedence gyulladással szenvedtem, kezelésének és szakértelmének köszönhetően a hosszas betegállomány után újra munkába állhattam. Hálás vagyok amiért megszabadított a fájdalmaktól és kínzó tünetektől. Azóta is bármilyen egészségi problémával keresem fel, mindig kedvesen, türelmesen fogad és kérdéseimre is választ kapok mind a kezeléseket, mind az egészséges táplálkozást és életmódot illetően. Asszisztensének ugyan csak a keresztnevét tudom de vele is nagyon meg vagyok elégedve, precíz és gyors munkájának, valamint kedvességének köszönhetően mindig rövid idő alatt és elégedetten távozhatok a rendelőből. Munkájukhoz kitartást és minden jót  kívánok ezúton is:

egy kismama

tovább...
2010. június 14. 16:00

Dr. Balogh Éva és Társa Kft. / Kaposvár Hajnóczy utca 15.

Bálint nevű gyermekünknek nagyon súlyos újszülött kori agyhártya gyulladása volt, 11éve. Sajnos legnagyobb bánatunkra akkor  más  volt a háziorvosunk! Bálint súlyos maradvány tünetekkel gyógyult meg ,  de ettől függetlenül egy boldog nagy fiú. Mióta Éva doktor nénink kezei alá került azóta nagyon sok betegségen átestünk és az ő segítségével hozzá értésével alig kerültünk be a kórházba akár egy kisebb megfázásból  vagy akár a bárány himlőjéből adódóan.
Gyermekünk akárhányszor lebetegszik én hívom, ő pedig jön legyen az délután 1óra vagy akár este 6 óra. Azóta született még egy gyermekünk akinél nem volt kérdéses hogy őt kérjük fel háziorvosunknak. Én teljes szívemből azt kívánom hogy minden gyermeknek és felnőttnek ilyen orvosa és asszisztense  legyen mint nekünk. Sorolhatnám napestig hogy ilyen - olyan betegségen estünk át,  de nincs értelme mert az orvosunk minden alkalommal jött és segített a gyerekeimnek szívvel lélekkel és napra készen mindenből, akár a  gyógyszerek, akár a rehabilitációs kezelések terén.

Tisztelettel Ambrusné Judit

tovább...
2010. szeptember 08. 23:00

Dr. Bárdos Géza // Orosháza

A történet hétköznapi, nem csoda,vagyis mégis az.!

Dr. Bárdos Géza rendelőjének váróterme gyakran teltházas. Mindig sokat kell várni. Miért? ,Azért mert minden beteg sokáig bent van nála. Ő nem csak fizikailag gyógyít , hanem lelkileg is. Beszélget az emberekkel! Szerintem ez nagyon fontos, hogy a mai rohanó világban nem csak a testtel,de a lélekkel is foglalkozik valaki. Ez már fél gyógyulás!

Üdvözlettel: Fanaczán Istvánné

tovább...
2010. november 30. 10:43

Dr. Buda Katalin / Debrecen

A gyermekünk háziorvosa Dr. Buda Katalin doktornő lett, ez számunkra nagyon megnyugtató és minden gyógyulásban hálásak is vagyunk ezért.A gyermekünk betegségei idején alapos, átgondolt vizsgálatokat, gondoskodó hozzáállást és telibe találó diagnózis felállítást tapasztalunk .Hál' Istennek nem ad rögtön antibiotikumot, csak már ha nélkülözhetetlen és szerencsére még soha sem tévedett. Alaposan körbejárja a kevésbé egyértelmű tüneteket és csak szükség esetén utal tovább, de akkor mindig.
5 éves a gyermekünk és minden betegségében biztonságban érezhettük magunkat, mert hatott az általa előírt terápia. Ez az érzés mindennél többet ér! Gyerekünk kicsi korában bármikor kihívhattuk a lakásunkra és ki  is jött, szívén viseli a gyerekek sorsát és ez olyan megnyugtató!Emellett könnyen megtalálja a hangot a gyerekekkel, megnyugtatja őket, képes erre kellő időt fordítani. Nyugodtságát, kiegyensúlyozottságát átveszik a gyerekek is.
Szeretnénk, más szülőkkel egyetértésben is, hogy ilyen módon is elismerésben részesülhessen a Doktornő, hogy mi is viszonozhassuk mindazt, amit a gyerekeink egészségéért mindig maximálisan megtesz. Ezért javasoljuk” Az év praxisa” díjra.
Üdvözlettel:  
              Gelléri Valéria

tovább...
 

A szavazás eredménye:

 

1. Dr. Hubert János - Tapolca

 

2. Dr. Kozma Richárd - Mezőkövesd

 

3. Dr. Demeter Erzsébet - Szolnok

 

 

Partnereink

Háziorvosok Országos Egyesülete

Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete

Schönfeld Rózsi Alapítvány

Dr.Info

Weborvos szerkesztősége