Zsűritagok

A pályázat elbíráló zsűri tagjai

Dr. Hajnal Ferenc

A zsűri akkor teljes, ha elnöke is van. Hajnal doktor elvállalta a felkérést, ő lesz „ Az Év praxisa pályázat „ döntőbírája. Ismerkedjünk meg vele!

Dr. Balogh Sándor

Dr. Balogh Sándor az Országos Alapellátási Intézet főigazgatója azzal kezdi, hogy miért találta ki ezt a megmérettetést az Országos Alapellátási Intézet?

Dr. Farsang Csaba

Dr. Farsang Csaba beosztásait, tisztségeit felsorolni sem könnyű. 1967-ben „Sub Auspitiis Rei Publicae Popularis” kitüntetéssel végzett a Budapesti Orvostudományi Egyetemen. Az orvostudomány doktora a II. sz. Belgyógyászati Klinikán kezdett, ahol 23 év után egyetemi tanárnak nevezték ki. Szakvizsgái: belgyógyászat , klinikai farmakológia , nephrológia .

Koltai Róbert

Koltai Róbert egész nap rohangál, fontos varázslatos ügyekben, mégis módot kerítet egy kis beszélgetésre.

Dr. Lenkefi Ida

Dr. Lenkefi Ida az EGIS Gyógyszergyár belkereskedelmi igazgatója is elolvassa majd a pályázatokat, hiszen ő is vállalta a felkérést. Vajon miért?

Macskássy Izolda

A festő- és grafikusművész Macskássy Izolda híres korondi fazekas család tagjaként negyven éve él Magyarországon, hogy örömöt és vidámságot sugározzon képeivel. Pardon. Nemcsak képeivel, hanem személyiségével is. Akkora erőt, energiát áraszt maga körül, hogy aki a közelébe igyekszik, aznap felejtse el a vitaminjait bevenni.

Dr. Sirák András

Sirák András velencei háziorvos, tavaly „ Az év orvosa” pályázatot nyerte meg. Most olyasmihez adja az arcát, a nevét , ami igazán közelről érinti, hiszen maga is egy praxisban dolgozik, olyan nővérrel együtt, akivel már félszavakból is értik egymást.

Szentgyörgyi Rómeó

Szentgyörgyi Rómeó, aerobic világbajnok, legalábbis kinézésre nyugodtan eljátszhatná Shakespeare drámájában a címszerepet. Mégis, hogy kerül egy jóképű fiatalember az Év praxisa pályázat zsűrijébe?

Zalatnai Brigitta

Zalatnai Brigittával az M1 Televízió műsorvezetőjével könnyű dolgom volt. Pontosan tudja, hogy az orvos-beteg viszony milyen fontos kérdés

 

A szavazás eredménye:

 

1. Dr. Hubert János - Tapolca

 

2. Dr. Kozma Richárd - Mezőkövesd

 

3. Dr. Demeter Erzsébet - Szolnok

 

 

Partnereink

Háziorvosok Országos Egyesülete

Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete

Schönfeld Rózsi Alapítvány

Dr.Info

Weborvos szerkesztősége